27 Şubat 2009 Cuma

düüt düüüüüt

hayattan daha ne isterim ki

benden habersiz profilim çıkarılmış ta haberim yokmuş :P

rastgele okudum biryerde, aynen kopyalayıp yapıştırıyorum. çünkü noktası virgülüyle BEN :)
ne eksik ne fazla :D
yükselen burç; ikizler

Doğum anında ufukta yükselen ikizler burcu akıllı, meraklı ve hareketli bir kişiliğin görülmesinde önemli etkiye sahiptir. Ancak, karakter oldukça çabuk sinirlenen, kolayca sıkılan ve değişiklik ihtiyacı hisseden bir yapıdadır. Bu hayat dolu, hareketli burç ufukta bulunduğu zaman, bireyin mutlaka mental uyaranlara ve aktivitelere ihtiyacı vardır. Aynı durumda kalmak, sürekli aynı şeyleri yapmak ve düşünmek, Yükselen ikizler için kabus gibidir. insanların arasında olmayı, birlikte bir şeyler yapmayı ve heyecan yaşamayı sever. Birbirinden farklı olaylarla aynı anda ilgilenebildiği zamanlarda Yükselen ikizler oldukça mutludur. Zekayı sembolize eden Hava elementindeki ikizler, mental olarak oldukça aktiftir. Yükselen ikizler, kendini düşünceleri ile özdeşleştirir ve aklıyla tanınmak ve kabul görmek ister.

Dost canlısı olan Yükselen ikizler, kolayca adaptasyon sağlayabilmesine rağmen, kimi zaman anlık değişen davranış biçimleriyle ve yaşadığı kararsızlıklarla, etrafındaki insanları da şaşırtabilir. Dışarıdan kendine çok güvenli gözükmesine karşın, aslında tereddütlü bir yapısı da vardır. Özellikle sinir sisteminin hassas olduğu dönemlerde bu özgüven eksikliğinin tezahürleri daha net bir şekilde görülür.

Konuşma ve hitabet yeteneği çok güçlü olan Yükselen ikizler, düşünce ve duygularını yazarak ifade etmekte de oldukça yeteneklidir. Yöneticisi Merkürün etkisiyle genel olarak iletişim alanında başarı sağlamak, Yükselen ikizler için oldukça kolaydır. Yükselen ikizler, Merkürün sembolü olan civa gibi, yakalanması oldukça güç, hızla hareket eden ve farklı alanlara dağılabilen bir yapıya sahiptir. Daldan dala atlamak, konudan konuya geçmek en belirgin özellikleri arasındadır.

Yükselen ikizler burcu insanları, kuvvetli bir bedensel koordinasyona ve hızla hareket edebilme yeteneğine sahiptirler. Sinirsel aktivitenin yoğunluğu genellikle ince bir vücuda sahip olmalarında etkilidir. Değişime merakları ve kolayca adaptasyon sağlayabilmeleri, her zaman genç görünmelerinde ve çağa ayak uydurabilmelerinde etkilidir.

Sizin için en önemli özellik zekanızı sergilemektir. Son derece pratik ve hareketli bir kafanız vardır. Özellikle güç durumlarda çok zekice ve zamanında çözümler bularak durumu kurtarabilirsiniz. Bu olayda sezgileriniz de önemli rol oynar. Bulunduğunuz ortama kolayca uyum sağlayabilirsiniz.Kusurlu tarafınız arasında havailik yer alır. Bir konu üzerinde uzun süre ilgilenmek zor gelir. Çabuk kavradığınız gibi çabuk da bıkarsınız. Bu nedenle her şeyi yüklemeye gerek duymazsınız. Bazen bir konuda karar verirken çok fikir değiştirirsiniz. Bu da sizi yorgun bile düşürebilir. Bu durum sizi sözüne güvenilmez birisi de yapabilir. Oysa sizin karar vermekte eziyet çektiğinizi anlayamazlar ! ilgi alanınız ve uğraşlarınız daima birden fazladır. Aynı anda iki olayı yürütebilirsiniz. iki sevgili, iki iş, iki gelir kapısı olası gibi. Eliniz de oldukça açıktır ve para sizin için harcanması için vardır. Siz okumak yerine yaşayarak öğrenmek istersiniz. Kendinize özgü pratik zekanız yardımı ile kolayca öğrenebilirsiniz ve sabahlara kadar kitap devirmek gerekmez. Okurken ciddi bir ilgi göstermeniz beklenmemelidir. Biraz oradan biraz bundan size yeterli gelebilir. Ama sonunda aldığınız bilgiyi satmayı bilirsiniz. Sabırsız birisiniz ve derinliğine ilgi gereken konular sizin için değildir.Çift karakterli olduğunuzdan sizin için karar vermek zordur. Açıkçası sizin nasıl davranacağınızı kestirmek güçtür. Kolay etki altında kalabilir ve çabuk bıkıp vazgeçebilirsiniz. Dikkati çeken bir özelliğiniz de çok hareketli olmanızdır. Adeta yerinde duramazsınız. Konuşurken bile hiç olmazsa elleriniz oynar. Yetenekli ve yaratıcı olduğunuzdan el becerileriniz de oldukça fazladır. Klasik ve rutin davranmak size uygun değildir. Her şeye karşı ilgi duyabilir ve araştırabilirsiniz. Basın, yayımcılık,pazarlamacılık,konuşma gereken işler,sahne ve edebiyat alanları sizi çeker. Sizin çok fazla arkadaşınız olacaktır ama çok yakın dostunuz çok azdır. Hiç bir konuda sınırlamadan hoşlanmazsınız.